Campusinterviews

Wanneer: 1 & 2 december 2016

 

Na een korte kennismaking op de jobmarkt bieden de campus interviews een platform voor een persoonlijk contact met de studenten. De interviews worden hoofdzakelijk georganiseerd voor de laatstejaarsstudenten met het oog op tewerkstelling. De studenten uit eerste master alsook derde bachelor krijgen uiteraard ook de mogelijkheid om te solliciteren voor een zomerstage.


Elke student krijgt na de jobmarkt de kans om zich in te schrijven voor een of meerdere interviews, met een maximum van drie interviews per student. Bij het opstellen van het programma hanteren we het first come first serve-principe. De leden van ELSA Antwerpen en SOFIA krijgen evenwel voorrang.

Je maakt een keuze uit vijf kantoren, uiteindelijk zullen er drie kantoren worden toegewezen. Tegelijk dien je ook ineens je CV te uploaden. Je krijgt hier de mogelijkheid om je eerste sollicitatie-gesprek voeren.

 

De Faculteit Rechten stelt voor de interviews een aantal lokalen ter beschikking. Per interview wordt een gemiddelde gespreksduur van 15 minuten gerekend. Elke student zal gevraagd worden zijn CV mee te brengen naar het interview.

 

 

Sofia Praesidium 2016-2017