Doop

Den Doop: beroemd, befaamd of berucht? 

Je bent eerstejaars, alles is nieuw en vooral omtrent den doop doen veel verhalen/legendes de ronde. Wat is waar en wat niet, een vraag die door vele hoofden blijft spoken gedurende de eerste weken van het academiejaar.

De enige manier om dit uit te vinden is door zelf deel te nemen aan deze fantastische week, die je nooit van je leven meer zal vergeten. Door een nauwe samenwerking met de stad Antwerpen verloopt altijd alles volgens het Doopcharter, een document ondertekend door de studentenclubs en de Stad zelf zodat deze topweek onberispelijk kan verlopen. 

Niemand die deelneemt aan den doop zal het zich betreuren, zij die in hun eerste jaar beslissen nog even af te wachten, doen dat echter wel. Onze schachtentemmer Cédric Lombaerts en Zedenmeester Henri-Max Van Lathem voorzien ook dit jaar weer onvergetelijke activiteiten voor schachten en doopmeesters. 

Den Doop is een echte MUST voor elke student die ten volle wil genieten van zijn studentenleven, het smeedt nauwe vriendschapsbanden en door de vele kennissen in hogere jaren kan het ook handig zijn op studiegebied! Je laten dopen doe je dan ook bij SOFIA en niet elders, SOFIA is de grootste club van't Stad met een groepssfeer die nergens anders kan geëvenaard worden!

Zij die gedoopt zijn en op het einde van het academiejaar deelnemen aan de ontgroening verwerven een doopdiploma dat je toegang geeft tot wereld der SOFIA Anciens. Vanaf dan krijg je de toelating om ook volgende jaren andere eerstejaars te dopen. Ook gedurende het academiejaar zelf verkrijgen schachten kortingen op al onze activiteiten.

Kortom, den Doop staat voor een week vol plezier, nieuwe mensen leren kennen en volop genieten van je schaarse jaren als student. Twijfel dus niet en schrijf je bij aanvang van het academiejaar meteen in!

Inschrijven? Kan je meteen hier