Ontspanning

Ontspanning

“Als grootste studentenclub van 't stad tracht SOFIA elk academiejaar haar reikwijdte uit te breiden en activiteiten steeds te innoveren en te perfectioneren. Desalniettemin blijft ze daarnaast ook trouw aan haar klassiekers. Zo zal ook komend academiejaar opnieuw vergezeld gaan met talloze ontspanningsmomenten! Wederom zal het gerstenat rijkelijk vloeien op onze legendarische cantussen en zal de ambiance weer hoge toppen scheren op de alombekende clubavonden in ons stamcafé De Prof!

 

De meeste van onze activiteiten gaan door in ons stamcafe De Prof, inmiddels al zeer beroemd/berucht op de Stadscampus en in de harten gesloten van menig student. Daarnaast trekken we ook jaarlijks gezamenlijk naar de Antwerp Bowling en organiseren we enkele cantussen in bijhorend thema. Denk hierbij aan onze befaamde Johnny en Marina Cantus, of de Disco en Schlager Cantus.

 

Voor zij die (nog) niet zo vertrouwd zijn met deze kant van het studentenleven zijn dit uitstekende gelegenheden om er een eerste keer van te proeven! Hou de agenda in de gaten voor aankomende events!”