Ontspanning

Ontspanning

Als grootste studentenclub van 't stad tracht SOFIA elk academiejaar haar reikwijdte uit te breiden en activiteiten steeds te innoveren en te perfectioneren. Desalniettemin blijft ze daarnaast ook trouw aan haar klassiekers. Zo zal ook dit academiejaar opnieuw vergezeld gaan met talloze ontspanningsmomenten! Wederom zal het gerstenat rijkelijk vloeien op onze legendarische cantussen en zal de ambiance weer hoge toppen scheren op de alombekende foute feestjes in ons stamcafé De Prof! Loss gehen sie jawohl!

 

Naast de geheime cantussen die enkel toegankelijk zijn voor SOFIA-gedoopten, zijn er uiteraard nog andere fantastische, openbare activiteiten.


Dan denken we aan een Disco- en Schlagerfeestje, Bierbowling, Halloweenparty, de Middag-TD's, de Openingsreceptie, etc...


De meeste van deze knallers gaan door in ons stamcafe De Prof, inmiddels al zeer beroemd/berucht op de Stadscampus en in de harten gesloten van menig student.


Voor zij die (nog) niet zo vertrouwd zijn met deze kant van het studentenleven zijn dit uitstekende gelegenheden om er eens van te proeven! Hou de agenda in de gaten voor aankomende events!