Public Relations

Public Relations

“SOFIA DENKT AAN DE TOEKOMST VAN ALLE RECHTENSTUDENTEN.

 

Als afgestudeerd jurist zal je belanden in een wereld met oneindig veel mogelijkheden en carrières. Het is dan ook normaal overweldigd te zijn door de grootte van dit aanbod.

 

Wij proberen jullie dan ook zo goed mogelijk voor te bereiden op dit professionele leven.

Doorheen het jaar organiseren wij verschillende workshops met samenwerkende kantoren. Deze situeren zich in verschillende takken van het recht

 

In november worden onze jaarlijkse Antwerp Law Jobdays georganiseerd, in samenwerking met ELSA. Deze zijn doorheen de jaren enorm gegroeid. Afgelopen jaar presenteerden wij hier 40 kantoren.

 

De jobbeurs wordt gevolgd door Campus Interviews, sollicitatiegesprekken die plaatsvinden op de campus zelf. Zo verkleinen wij de afstand tussen de potentiële werkgever en de studenten.

 

In het 2e semester organiseren wij een Career Day. Een vertegenwoordiger uit elke sector van de juridische wereld zal zijn beroep komen voorstellen. Dit is de uitgelezen kans om te kijken waar je eigen interesses en mogelijkheden liggen.

 

Op deze manier probeert SOFIA een brug te vormen tussen de – soms ingewikkelde – juridische wereld en de rechtenstudent!”