SOFIA

Wie zijn wij?

SOFIA, de Faculteitsclub der Rechten van de Universiteit Antwerpen, bestaat intussen 57 jaar, en elk jaar opnieuw zet het SOFIA Praesidium zich in om op alle vlakken een meerwaarde te kunnen zijn voor de studenten.


Op vlak van vertier en plezier voorzien wij jullie van knallende TD's en grootste Galabals in de meest bekende discotheken en locaties van Vlaanderen zoals de Shop, Waagnatie, Café Local, Cargo Club, Mansion en vele anderen. Ook nemen wij vanuit SOFIA deel aan sportieve activiteiten zoals de Antwerp Students League en organiseren wij een skireis in samenwerking met Skikot. Voor feestjes op kleinere schaal kan je ons steeds terugvinden in ons stamcafé De Prof voor de meest ludieke avonden!


Daarnaast bieden wij op educatief vlak, verschillende voordelen aan onze leden zoals het ter beschikking stellen van samenvattingen, examenvragen en goedkopere cursussen. Elk jaar breidt deze service uit om op die manier het studeren aangenamer te maken voor de studenten.


Anderzijds staat SOFIA ook in voor contacten tussen afstuderende studenten en bedrijven, zo organiseren wij jaarlijks meerdere evenementen van grote bedrijven zoals Deloitte, KPMG, Acerta etc. Bovendien voorzien wij ook Job- en Career Days om jullie in contact te brengen met het bedrijfsleven.


SOFIA is en blijft de grootste studentenclub in Antwerpen en wij nodigen jullie dan ook graag uit op al onze activiteiten opdat jullie dat met eigen ogen te kunnen waarnemen!


Vergeet ook zeker niet je lidkaart aan te schaffen voor extra voordelen en promoties.


UT VIVAT CRESCAT FLOREATQUE SOFIA


Pauline Rooryck

E-mail: info@sofia.be

Adres: Kleine Kauwenberg 22 - 2000 Antwerpen

Ondernemingsnr: 0893.018.820

Contact PR's: publicrelations@sofia.be